header banner
Default

Een analist, volgens BLOX | Nieuws, is van mening dat dit de volgende hausse van Dogecoin kan veroorzaken


De populaire crypto-analist Ali Martinez zegt op Twitter (of X) dat Dogecoin momenteel binnen een gigantische driehoek-patroon handelt. In potentie kan de Dogecoin koers volgens Martinez een nieuwe all-time high bereiken als het uit deze technische formatie weet te breken.

“Dogecoin bereikt de climax van deze meerjarige dalende driehoek formatie”, aldus Ali Martinez over Dogecoin.

#Dogecoin is approaching the apex of this multi-year descending triangle formation.

A weekly candlestick close above $0.0835 could trigger the beginning of a new $DOGE bull run, potentially toward $1. Yet, we must watch out for the $0.0482 support, as any sign of weakness… pic.twitter.com/Emcwfyv6cE

— Ali (@ali_charts) October 13, 2023

Nieuwe bullrun voor Dogecoin?

VIDEO: The #crypto bull run will start 2023!! 🤑💯🚨 #bullrun #crypto2023 #bitcoin #ethereum #dogecoin
Myles G Investments

Als de Dogecoin koers op positieve wijze uit deze driehoek breekt en richting een nieuwe all-time high gaat; dan zou dat natuurlijk een bullmarkt opleveren voor de memecoin. “Een weeksluiting van boven de 0,0835 dollar kan het begin van een nieuwe Dogecoin bullrun veroorzaken, waarbij de koers in potentie doorschiet tot het niveau van 1 dollar.

Maar we moeten uitkijken voor de steun van 0,0482 dollar. Ieder teken van zwakte rond dit niveau kan tot nieuwe dieptepunten leiden voor Dogecoin in 2023″, aldus Ali Martinez.

Op het moment van schrijven zit Dogecoin redelijk ver verwijderd van allebei de genoemde koersen. Dogecoin tikt namelijk binnen op een koers van 0,06004 dollar en staat daarmee op een stijging van 1,03 procent voor de afgelopen 24 uur.

Die koers brengt het project op een market cap van 8,491 miljard dollar, wat een negende plek oplevert in de top 100 van grootste cryptocurrency’s. Bitcoin staat met zijn market cap van 543 miljard dollar nog ver voor op de nummer twee Ethereum, dat het met 190 miljard dollar moet doen.

Dogecoin heeft het moeilijk

VIDEO: 🚨Bitcoin 50K PUMP COMING!?⚠️ BULL RUN BREAKOUT! Bitcoin BTC Price Prediction/Analysis Today November
VisionPulsed

We kunnen overigens niet zeggen dat Dogecoin het op dit moment makkelijk heeft. De memecoin is vanaf zijn all-time high namelijk met 91 procent gedaald. Dogecoin bereikte in mei 2021 zijn all-time high die momenteel ligt op de koers van 0,731 dollar.

Voor Bitcoin is het volgens Ali Martinez belangrijk dat de koers boven de Realized Price uitkomt. “De Bitcoin warm supply realized price indicator suggereert dat de bullrun alleen kan beginnen als Bitcoin een sluiting boven de 28.233 dollar realiseert”, aldus Ali Martinez.

Op het moment van schrijven klimt Bitcoin in rap tempo richting dat niveau. Voor de afgelopen 24 uur staat er een stijging van 3,48 procent op de borden en daarmee komen we al redelijk in de buurt van de koers van 28.233 dollar die Ali Martinez noemt.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

VIDEO: BABY DOGE COIN Is Preparing For The Next BULL RUN
Marsellis

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

Sources


Article information

Author: Andrea Sanchez

Last Updated: 1699898882

Views: 1022

Rating: 4.5 / 5 (90 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Andrea Sanchez

Birthday: 1959-09-02

Address: 397 Murphy Mills, New Dwayneland, IL 09929

Phone: +4186952754632345

Job: Pharmacist

Hobby: Painting, Beekeeping, Telescope Building, Metalworking, Camping, Hiking, Archery

Introduction: My name is Andrea Sanchez, I am a unguarded, candid, courageous, rare, important, proficient, Open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.