header banner
Default

Witcher IV sezon için onaylandı, ancak önemli bir eksikle gelecek


The Witcher 3. sezonu beklerken, dizinin hayranları için bazı iyi haberler ve muhtemelen üzücü olabilecek bazı kötü haberler geldi. İyi haber şu: Netflix, Witcher 4. sezonu onayladı. Kötü haberse, Henry Cavill’in Geralt of Rivia olarak geri dönmeyecek olması.

Netflix’in duyurusuna göre Cavill’in yerini Liam Hemsworth alacak. Bu oyuncu değişikliği, 4. sezon hakkında şu anda sahip olduğumuz tek bilgi.

Henry Cavill yaptığı açıklamada, "Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlarla hem de maceralarla doluydu ve ne yazık ki 4. sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım" dedi. Açıklamanın devamı şu şekildeydi: "Benim yerime fantastik Bay Liam Hemsworth Beyaz Kurt'un mantosunu alacak. Neler olacağını görmenin tadını çıkarın."

Hemsworth ise "Bir Witcher hayranı olarak Geralt of Rivia'yı oynama fırsatına çok sevindim" dedi ve devam etti: "Henry Cavill inanılmaz bir Geralt oldu ve bana dizginleri verdiği ve macerasının bir sonraki bölümünde Beyaz Kurt'un bıçaklarını kullanmama izin verdiği için onur duyuyorum."

The Witcher 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

VIDEO: Witcher 4 Hakkında Tüm Bilinenler | Geralt'ın Hikayesi Devam Edebilir mi? | Witcher 4 Çıkış Tarihi
WebLejyon

The Witcher 3. sezonun, Netflix’te 2023 yılının yazında yayınlanması bekleniyor. Bu sezon, Henry Cavill’i Geralt of Rivia olarak göreceğimiz son sezon olacak. Meşaleyi Liam Hemsworth’un devralacağı 4. sezonun ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Sources


Article information

Author: Donna Lopez

Last Updated: 1698254163

Views: 1008

Rating: 3.9 / 5 (118 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Donna Lopez

Birthday: 1965-12-01

Address: 3197 Richard Meadows, Durhamton, OR 44701

Phone: +3638303343262752

Job: Laboratory Technician

Hobby: Chess, Board Games, Skateboarding, Knitting, Stamp Collecting, Cocktail Mixing, Pottery

Introduction: My name is Donna Lopez, I am a unswerving, ingenious, radiant, welcoming, tenacious, Gifted, unwavering person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.