header banner
Default

Een prominente investeerder gelooft in een prijs van $1 miljoen voor Bitcoin


Over de afgelopen jaren heeft Cathie Wood, de CEO van Ark Invest, zichzelf gemanifesteerd als een enorme bitcoin (BTC) bull binnen de crypto community. Ze was er dan ook al vroeg bij als het aankomt op bitcoin. Op het moment van haar eerste investering bevond de BTC koers zich namelijk nog rond de 250 dollar. Ze heeft tevens bekend gemaakt dat haar inleg destijds gelijk stond aan 100.000 dollar en dat ze nooit een deel van haar investering heeft verkocht. Met de enorme winst die ze inmiddels heeft, laat dit tevens zien dat ze overtuigd is van een mooie toekomst voor de decentrale valuta.

Het feit dat Wood positief gezind is over de toekomst van bitcoin komt ook duidelijk naar voren in haar prijsvoorspellingen. Het Bitcoin nieuws staat er inmiddels mee vol en in een recent interview heeft ze aangegeven dat ze ondanks de macro-economische onzekerheden alleen maar meer vertrouwen krijgt in de toekomst van de grootste crypto qua marktkapitalisatie.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

BTC koers naar miljoen

VIDEO: How Many Bitcoin to be a MILLIONAIRE? 🐳
Altcoin Daily

In januari 2022 deelde de Amerikaanse vermogensbeheerder de voorspelling dat bitcoin in 2030 een een astronomische waarde van 1 miljoen dollar zou dragen. Eerder dit jaar bleek dat Ark Invest, ondanks het turbulente 2022, voet bij stuk hield en nog steeds een enorme koersstijging voor ogen zag in de komende jaren.

Enkele maanden geleden legde de bekende bitcoin bull uit dat de bankencrisis ‘’meer instituties en investeerders zal aantrekken’’ naar bitcoin. De mankementen in het traditionele financiële systeem zouden volgens Wood de onderliggende waarde van Bitcoin als decentraal alternatief moeten onderstrepen.

Onzekerheid en volatiliteit: bullish?

VIDEO: Hoeveel Bitcoin heb je nodig? Prijs van $50.000 tot $1 miljoen
DoopieCash - Traden & Investeren

In een nieuw interview met Bloomberg legt Wood uit dat ze zich niet laat afschrikken door macro-economische onzekerheden en volatiliteit, maar dat ze hierdoor alleen maar meer standvastiger wordt in haar overtuiging dat bitcoin een waarde van 1 miljoen dollar zal bereiken in 2030.

In haar uitleg over waarom het vertrouwen in BTC alleen maar is toegenomen gebruikt ze het veelgebruikte argument dat BTC een schaars goed is wat fungeert als hedge tegen inflatie. Daarnaast geeft ze aan dat deflatie nu het grootste risico wordt en in dat geval zou bitcoin tevens goed presteren aangezien het een ‘’tegengif’’ is voor het traditionele financiële systeem.

Sources


Article information

Author: Dr. John Middleton

Last Updated: 1698273242

Views: 849

Rating: 4.8 / 5 (53 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. John Middleton

Birthday: 1937-03-10

Address: 1597 Barrett Overpass, Lake Robertburgh, AZ 53903

Phone: +3713309420921631

Job: Orthodontist

Hobby: Chess, Wildlife Photography, Mountain Climbing, Gardening, Beekeeping, Gardening, Knitting

Introduction: My name is Dr. John Middleton, I am a accomplished, proficient, treasured, honest, strong-willed, unswerving, risk-taking person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.